Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco ommodo consequat.

Monday to Friday: 9-20
Saturday to Sunday: closed

Gastro akademie

Nejsme pouze specialisté na skvělá vína, ale naším cílem je poskytnout zákazníkům z oboru Gastro – Horeca komplexní  poradenství pro rozvoj a efektivitu jejich podnikání.

Víme jak je těžké složité získat zaměstnance a spolupracovníky na odborné úrovni s motivací do práce a také jak složité bývá se něčím odlišit a zaujmout.

Proto jsme připravili koncept Gastro akademie, který Vám může ve vašem podnikání výrazně pomoci.

Akademie a poradenství pro gastro a hoteliéry

Podpora a pomoc vašim hotelovým a restauračním podnikům

Školení a testování personálu

Kvalitní školení a testování zaměstnanců je podmínkou pro úspěšný gastro provoz.

Ověření HoReCa dodavatelé

Ověření dodavatelé – osobní i profesní mnohaleté zkušenosti v oboru nám dovolují doporučit vám ověřené dodavatele služeb, výrobků a produktů spojených s vaším podnikáním.

Část produktů je dodávána přímo prostřednictvím naší rozvážky.

Podpora a pomoc vašim hotelovým a restauračním podnikům

Náš specialista Vám připraví návrh činností a opatření pro založení nové restaurace, restart stávajícího zařízení, provedeme „magic kauf“  analýzu činností zaměstnanců, pomoc s dokumentací danou předpisy, ekonomickou analýzu, doporučení ověřených dodavatelů vybavení, atd…

Řešení zcela nového gastronomického zařízení – Spoluvytvoření konceptu a návrhu jeho realizace
  • Kriticky projdeme váš koncept, zhodnotíme jeho proveditelnost, zhodnotíme místní konkurenci, ekonomickou sílu regionu/místa, určíme cílové skupiny zákazníků.
  • Po společné diskuzi koncept zhodnotíme, rozebereme a necháme vás rozhodnout o dalším postupu ….
  • Navrhneme všechny nutné náležitosti vzhledem k předpisům, odhad nákladů, podmínky a povinnosti provozu restaurace, kavárny, hotelu či jiného pohostinství.
  • Doporučíme dodavatele vybavení podle našich zkušeností a informací na trhu.
  • Naši ověření partneři vám mohou pomoci s tvorbou webových stránek a on-line marketingem.

Naším cílem je, aby vás již nic zásadního nepřekvapilo, dopředu jste znali všechny souvislosti i nástrahy podnikání v gastronomii, včetně právních a váš projekt měl našlápnuto/namířeno k úspěchu.

Podnik s vámi otevřeme a rozjedeme. A následně nabízíme pravidelný i nepravidelný dohled na efektivním vedením ….

 

Poradenství u stávajících zařízení –  podpora a řešení problematických oblastí
  • Mystery shoping

Provedeme anonymně krátkodobé i opakované kontroly vašich služeb pro nezávislé hodnocení a případné zjištění nedostatků

  • Zpracování, úprava nebo doplnění potřebných provozních dokumentů:
  • Vytvoření konceptu nabídky, marketingová strategie s určením trhů
  • Navržení, vypracování a tvorba jídelních a např. specializovaných Menu, nápojového lístku a vinné karty
  • Vypracování cenových výměrů, vytvoření kalkulací pro jednotlivé úseky provozu včetně kalkulace produktu
  • Nastavení marže, stanovení nákladové ceny
  • Zpracování dokumentů standartu provozu zařízení
  • Zpracovaní dokumentů HACCP, sanitačních řádů,
  • Vytvoření pravidel při výrobních procesech provozu (Food and Beverage)
  • Návrh a přijetí obchodních podmínek pro dodavatelsko-odběratelské vztahy
  • Tvorba finančního plánu, řízení cash-flow
  • Nastavení správné organizační struktury podniku s efektivitou pracovní doby
  • Zhodnotíme účelnost prostoru a vybavení.
  • Kuchyně
  • Nastavíme správné principy skladování a dodržování HACCP
  • Určíme správné procesy, včetně proškolení personálu.
  • Rozčleníme pracovní prostor. Doporučíme správné vybavení

 

  • VYTVOŘENÍ FINANČNÍHO PLÁNU

Struktura, obsah a stupeň podrobnosti finančního plánu závisí na velikosti Vašeho hotelu s počtem jednotlivých středisek nebo velikosti společnosti, která provozuje několik hotelů, či jiných provozů

Tzn. předem naplánovaných etapa, finanční analýza hotelu a shromažďování dat.

základní strategie plánování a formulace cílů.

dlouhodobý finanční plán

krátkodobý finanční plán a rozpočty

operativní finanční plán

projekt plánu, plán zisku

plánovaná finanční bilance

plán rozdělení zisku, úhrady ztrát, případně rozpracování investičního záměru

  • BRANDING A PR HOTELU

Definice značky a pojmenování

Vizuální identita a vytvoření loga

Cíle značky a její obchodní linie (popis, odlišení, poslání a hodnoty značky)

Klíčové body prodeje

Komunikace značky a firemní obraz “corporate identity”

 

 

Školení a testování personálu

  • Zajišťujeme komplexní zaškolení personálu a přímý dohled u klienta:

Školení – proškolíme Vaše zaměstnance v obsluze restauračního vybavení, v práci servisu restaurace, podávání, servisu vín a ostatních nápojů, přípravě a servírování kávy, přípravy základních koktejlů. Vytvoříme plány dalších školení a doporučíme vhodné odborné kurzy.

Umíme vyškolit zaměstnance v oborech :

  • výkonné pozice v oblasti servisu = číšník, recepční, kuchař, pomocný pracovník
  • výkonné pozice se specializací = barista, barman, sommeliér
  • výkonné pozice z oblasti správy= pokojská
  • vedoucí pozice středního managementu = supervizor, restaurant manager, spa manager apod.

Ověření HoReCa dodavatelé

Dodavatelé vína – jsme specializovaný velkoobchod s víny s nabídkou více než 400 druhů vín z celého světa

Toskánský BIO olivový olej Chiappini – jedinečný svými chuťovými vlastnostmi, velmi aromatický vhodný zejména na studenou kuchyni

Cider – spolupracujeme s vyhlášeným domácím výrobcem ciderů “Tátův sad”, jsme jejich obchodními zástupci pro vybrané regiony

Pivo

Láhvová piva minipivovarů

Káva

Farmářské sýry

Delikatesní uzenina a maso

Gastro vybavení – sklo, porcelán, nádobí a příbory

1
Už Vám bylo 18 let? Obsah stránek VIAVINI.CZ není vhodný pro osoby mladší 18 let.
Košík
  • No products in the cart.